Bestuur en commissies

Even voorstellen.

Per 13 januari 2018 heeft onze vereniging een nieuw bestuur en wij willen ons hierbij graag aan u voorstellen.

Hallo,
Ik ben Bram Kotvis 60 jaar, ben sinds 10 jaar actief op de vereniging en nog steeds met heel veel plezier en bezieling.
Omdat de vereniging een nieuw bestuur nodig had vond ik het mijn plicht om mij beschikbaar te stellen, zodat wij met een gemotiveerd aantal mensen de passie voor het tuinieren met z’n allen kunnen voortzetten op een zo prettig mogelijke, transparante wijze.
Mijn invulling nu is de functie van voorzitter, waarom, mijn huidige full time baan is leiding gevende in het ziekenhuis, ik zie op beide terreinen veel raakvlakken en ga nu proberen het functionele met het aangename te combineren.
Mijn verdere hobby’s zijn drummen in een band met af en toe optredens, en motorrijden.

Ik ben Sebastiaan v.d. Steenhoven, 39 jaar, vader van twee kinderen en werkzaam op de financiële afdeling van een internationaal verpakkingsbedrijf in Rotterdam en sinds 2012 lid van de volkstuin vereniging De Kooistee.

Binnen een vereniging zijn er een aantal zaken die door de leden op vrijwillige basis geregeld moeten worden en om mijn steentje bij te dragen had ik besloten om me verkiesbaar te stellen voor de bestuursfunctie van penningmeester. Als onderdeel van het nieuwe bestuur ben ik op de laatste ledenvergadering voor deze functie gekozen en ik heb er veel zin om met elkaar aan de slag te gaan.

Ik ben Willem Boender, 71 jaar, gepensioneerd.

Nadat ik mijn eigen bedrijf verhuurd en daarna verkocht had, kreeg ik meer vrije tijd voor een hobby en heb zodoende de volkstuin sinds 2009.

Omdat een vereniging niet zonder vrijwilligers kan die wat bijdragen  heb ik mij als bestuurslid beschikbaar gesteld.

U kunt ons voor vragen en of opmerkingen bereiken per mail via vtvkooistee@outlook.com

Maar geeft u de voorkeur aan wat meer persoonlijk contact dan kunt u bellen met 06-20049513