Bestuur en commissies

Even voorstellen.

Per 25 maart 2022 heeft onze vereniging een nieuw bestuur en wij willen ons hierbij graag aan u voorstellen.

Mijn naam is Sebastiaan v.d. Steenhoven, vader van drie kinderen ( en hopelijk binnen een maand van vier kinderen) en werkzaam bij een internationaal verpakkingsbedrijf in Rotterdam en sinds 2012 lid van de volkstuin vereniging De Kooistee.

 Sinds 2018 zit ik in het bestuur van de VTV de Kooistee in de functie van Penningmeester en ook neem ik een groot deel van de werkzaamheden van  secretaris waar. Deze functie is momenteel vacant. We hebben de afgelopen jaren veel projecten uitgevoerd, waarbij de aanleg van een nieuwe drainage (ontwatering) met voorsprong de grootste en lastigste klus was qua regelwerk. 

 Het doel is om de komende jaren samen met het nieuwe bestuur te onderzoeken of we een verbetering aan de tegelpaden en de entree van het complex kunnen doen. Uiteraard zorgen we ook dat alle lopende zaken voorspoedig zullen verlopen.

 

 

 

 

Mijn naam is Willem Boender, 75 jaar, gepensioneerd.

Nadat ik mijn eigen bedrijf verhuurd en daarna verkocht had, kreeg ik meer vrije tijd voor een hobby en heb zodoende de volkstuin sinds 2009.

Omdat een vereniging niet zonder vrijwilligers kan die wat bijdragen  heb ik mij als bestuurslid beschikbaar gesteld.

Mijn naam is Willem Knop, 58 jaar en werkzaam als Senior Systeembeheerder / Instructeur in het onderwijs.

Sinds juni 2020 ben ik lid van volkstuin vereniging de Kooistee.

Vorig jaar heb ik mijzelf aangeboden om deze website te gaan onderhouden. Ik wil deze site zo toegankelijk mogelijk houden en uiteraard voorzien van het laatste  nieuws aangaande de vereniging..

Ik heb mij als algemeen bestuurslid beschikbaar gesteld om deze mooie vereniging te mogen ondersteunen ook al is het op dit moment vooral digitaal. In de nabije toekomst wordt met inachtneming van de privacywet, lees AVG, camera`s geplaatst binnen de vereniging om de veiligheid te waarborgen voor eenieder. 

Algemeen bestuurslid Arjo Witvliet zijn info volgt binnenkort.

 

U kunt ons voor vragen en opmerkingen bereiken per e-mail via vtvkooistee@outlook.com

Maar geeft u de voorkeur aan wat meer persoonlijk contact dan kunt u bellen met 06-20049513 (tuin gsm)