Bestuur

Sebastiaan

Sebastiaan van de Steenhoven

Penningmeester

Mijn naam is Sebastiaan v.d. Steenhoven, vader van vier kinderen en werkzaam bij een internationaal verpakkingsbedrijf in Rotterdam en sinds 2012 lid van de volkstuin vereniging De Kooistee. Sinds 2018 zit ik in het bestuur van de VTV de Kooistee in de functie van Penningmeester en ook neem ik een groot deel van de werkzaamheden van secretaris waar. Deze functie is momenteel vacant. We hebben de afgelopen jaren veel projecten uitgevoerd, waarbij de aanleg van een nieuwe drainage (ontwatering) met voorsprong de grootste en lastigste klus was qua regelwerk. Het doel is om de komende jaren samen met het nieuwe bestuur te onderzoeken of we een verbetering aan de tegelpaden en de entree van het complex kunnen doen. Uiteraard zorgen we ook dat alle lopende zaken voorspoedig zullen verlopen.

Willem Boender

Algemeen bestuurslid

Mijn naam is Willem Boender, 75 jaar, gepensioneerd. Nadat ik mijn eigen bedrijf verhuurd en daarna verkocht had, kreeg ik meer vrije tijd voor een hobby en heb zodoende de volkstuin sinds 2009.

Ron Buijs

Secretaris

Mijn naam is Ron Buijs, sinds 2018 lid van volkstuinvereniging De Kooistee. Samen met mijn echtgenote Karin beleven we veel plezier aan onze volkstuin. Na vele jaren werkzaam te zijn geweest in het Erasmus MC mag ik vanaf eind 2023 van mijn pensioen genieten. December 2023 ben ik toegetreden tot het bestuur in de functie van secretaris.

Willem Knop

Algemeen bestuurslid

Mijn naam is Willem Knop en ben algemeen bestuurslid. Ik ben op dit moment verantwoordelijk voor het onderhoud van deze website.