Bestuur en commissies – Copy

 

 Mijn naam is Sebastiaan v.d. Steenhoven, vader van vier kinderen en werkzaam bij een internationaal verpakkingsbedrijf in Rotterdam en sinds 2012 lid van de volkstuin vereniging De Kooistee.

 Sinds 2018 zit ik in het bestuur van de VTV de Kooistee in de functie van Penningmeester en ook neem ik een groot deel van de werkzaamheden van  secretaris waar. Deze functie is momenteel vacant. We hebben de afgelopen jaren veel projecten uitgevoerd, waarbij de aanleg van een nieuwe drainage (ontwatering) met voorsprong de grootste en lastigste klus was qua regelwerk. 

 Het doel is om de komende jaren samen met het nieuwe bestuur te onderzoeken of we een verbetering aan de tegelpaden en de entree van het complex kunnen doen. Uiteraard zorgen we ook dat alle lopende zaken voorspoedig zullen verlopen.

 

 

 Mijn naam is Willem Boender, 75 jaar, gepensioneerd.

 

 

 

Nadat ik mijn eigen bedrijf verhuurd en daarna verkocht had, kreeg ik meer vrije tijd voor een hobby en heb zodoende de volkstuin sinds 2009.

 Mijn naam is Bram Kotvis en ben algemeen bestuurslid.

 

   

Mijn naam is Willem Knop en ben algemeen bestuurslid. Ik ben op dit moment verantwoordelijk voor het onderhoud van deze website.

 

 

 

 

U kunt ons voor vragen en opmerkingen bereiken per e-mail via vtvkooistee@outlook.com