Bestuur en commissies

Even voorstellen.

Per 25 november 2022 heeft onze vereniging een nieuw bestuur en wij willen ons hierbij graag aan u voorstellen.

Mijn naam is Sebastiaan v.d. Steenhoven, vader van vier kinderen en werkzaam bij een internationaal verpakkingsbedrijf in Rotterdam en sinds 2012 lid van de volkstuin vereniging De Kooistee.

 Sinds 2018 zit ik in het bestuur van de VTV de Kooistee in de functie van Penningmeester en ook neem ik een groot deel van de werkzaamheden van  secretaris waar. Deze functie is momenteel vacant. We hebben de afgelopen jaren veel projecten uitgevoerd, waarbij de aanleg van een nieuwe drainage (ontwatering) met voorsprong de grootste en lastigste klus was qua regelwerk. 

 Het doel is om de komende jaren samen met het nieuwe bestuur te onderzoeken of we een verbetering aan de tegelpaden en de entree van het complex kunnen doen. Uiteraard zorgen we ook dat alle lopende zaken voorspoedig zullen verlopen.

 

 

 

 

 

 

 Mijn naam is Willem Boender, 75 jaar, gepensioneerd.

Nadat ik mijn eigen bedrijf verhuurd en daarna verkocht had, kreeg ik meer vrije tijd voor een hobby en heb zodoende de volkstuin sinds 2009.

 Mijn naam is Bram Kotvis en ben algemeen bestuurslid.

 

 

   

Mijn naam is Willem Knop, 59 jaar en werkzaam binnen het onderwijs.

Sinds juni 2020 ben ik lid van volkstuin vereniging de Kooistee. Na een klein jaar als algemeen bestuurslid te hebben gefunctioneerd ben 
ik tijdens de ALV van 25-11-2022 unaniem gekozen als voorzitter van deze mooie vereniging. Ook onderhoud ik deze website. 

 

 

 

 

U kunt ons voor vragen en opmerkingen bereiken per e-mail via vtvkooistee@outlook.com