Kennismaking met de imkers.

Imkers vtv de Kooistee

Mijn naam is Frenk en ben al geruime tijd actief als imker.

 Mijn vader en opa waren ook imker en omdat het de laatste tijd slecht gaat met de honingbij heb ik besloten om op zoek te gaan naar een stek om bijen te houden. Bijen zijn van groot belang voor de bestuiving van onze gewassen, vandaar dat ik op het idee kwam een volkstuin te huren. 

Zodoende kwam ik in contact met VTV de Kooistee. Sinds een paar jaar doe ik dit alles samen met mijn maat Patrick. Hij heeft de groene vingers en helpt mij met de bijen, ik help hem met tuinieren. Wij zijn weliswaar geen tuinders, maar zo houden wij de boel wel netjes!

 Ziet u ergens een zwerm met bijen? Meld het ons, wij halen deze met alle liefde weg. Met vriendelijke groet,

 Frenk en Patrick, de imkers van tuin 1. Frenk    06 – 47 97 46 74 Patrick  06 – 42 62 43 48

Algemene leden vergadering 25-3-2022

Afgelopen vrijdag 25-maart-2022 kon eindelijk na 2 jaar de ALV doorgaan. De avond was erg goed bezocht. Hiervoor dank aan alle aanwezigen. Voor de start van de vergadering kon iedereen genieten van een kopje koffie en dito thee met een koekje. Dit alles gesponsord door de Jumbo. Wij bedanken als vereniging de Jumbo hiervoor.

Jumbo Struytse Hoeck doneert

6 mei 2019

Onze bestuursleden doen hard hun best om op welke manier dan ook sponsorgeld binnen te halen voor onze vereniging. Vandaag mochten we een check van de Jumbo Struytse hoeck ontvangen van € 128,23. Dit bedrag is tot stand komen door het doneren van statiegeld. We willen dhr. Schippers graag bedanken voor zijn medewerking. En natuurlijk voor de mooie Jumbo vlag

Zomaar een Hellevoeter.